Toch zijn er verzachtende omstandigheden die ingeroepen mogen worden, want de situatie waarin de 17 landen uit de eurozone zich bevinden is ronduit hopeloos geworden.

Het aantal mogelijke opties is zo goed als opgebruikt, zodat het idee van het aanslaan van spaargeld op de proppen kwam.

Volgens Boston Consulting Group is Cyprus de eerste steen die is gelegd in een dominospel dat nog heel ver kan reiken.

Bijna een derde van alle Europees spaargeld kan worden aangeslagen om de problemen op te lossen die op een andere manier niet opgelost raken. De spaarders zijn met deze gewaarschuwd.

Toch zijn er verzachtende omstandigheden die ingeroepen mogen worden, want de situatie waarin de 17 landen uit de eurozone zich bevinden is ronduit hopeloos geworden. Het aantal mogelijke opties is zo goed als opgebruikt, zodat het idee van het aanslaan van spaargeld op de proppen kwam. Volgens Boston Consulting Group is Cyprus de eerste steen die is gelegd in een dominospel dat nog heel ver kan reiken. Bijna een derde van alle Europees spaargeld kan worden aangeslagen om de problemen op te lossen die op een andere manier niet opgelost raken. De spaarders zijn met deze gewaarschuwd.