De staatsbons die op 4 juni werden uitgegeven door het Federaal Agentschap voor de Schuld hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat 39.574.100 euro opgehaald werd. De staatsbons die op 4 juni werden uitgegeven door het Federaal Agentschap voor de Schuld hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat 39.574.100 euro opgehaald werd.

Het ging om de eerste uitgifte in drie jaar, het opgehaalde bedrag is meteen het beste resultaat in tien jaar. Van Peteghem toont zich tevreden 'dat veel mensen de weg hebben gevonden naar de gegarandeerde en veilige investering die een staatsbon biedt'. De recente staatsbons werden aangeboden op termijnen van 5 en 10 jaar. De rentevoet werd vastgesteld op respectievelijk 0,70 procent voor de 5-jarige bon en 1,30 procent voor de 10-jarige bon.

Het Federaal Agentschap van de Schuld plant nieuwe uitgiftes op 4 september en 4 december.

De staatsbons die op 4 juni werden uitgegeven door het Federaal Agentschap voor de Schuld hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat 39.574.100 euro opgehaald werd. De staatsbons die op 4 juni werden uitgegeven door het Federaal Agentschap voor de Schuld hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat 39.574.100 euro opgehaald werd.Het ging om de eerste uitgifte in drie jaar, het opgehaalde bedrag is meteen het beste resultaat in tien jaar. Van Peteghem toont zich tevreden 'dat veel mensen de weg hebben gevonden naar de gegarandeerde en veilige investering die een staatsbon biedt'. De recente staatsbons werden aangeboden op termijnen van 5 en 10 jaar. De rentevoet werd vastgesteld op respectievelijk 0,70 procent voor de 5-jarige bon en 1,30 procent voor de 10-jarige bon.Het Federaal Agentschap van de Schuld plant nieuwe uitgiftes op 4 september en 4 december.