Bob Penn, financial regulation partner bij Allen & Overy LLP in Londen, twijfelt of deze moloch - want de handel op de over-the-counter markets is stevig uit de hand gelopen - kan worden getemd.

Bovendien is hij van mening dat aan een regelgeving van de handel in derivaten iets Big Brothers-achtigs is verbonden. Niet iedereen is het daar mee eens, volgens heel wat analisten is het hoog tijd dat er iets gebeurt om de scheefgetrokken handel op de over-the-counter markets weer in goede banen te leiden.

Bob Penn, financial regulation partner bij Allen & Overy LLP in Londen, twijfelt of deze moloch - want de handel op de over-the-counter markets is stevig uit de hand gelopen - kan worden getemd. Bovendien is hij van mening dat aan een regelgeving van de handel in derivaten iets Big Brothers-achtigs is verbonden. Niet iedereen is het daar mee eens, volgens heel wat analisten is het hoog tijd dat er iets gebeurt om de scheefgetrokken handel op de over-the-counter markets weer in goede banen te leiden.