Die hebben het land alleen maar dieper in de ellende gestort. De politiek van Chavez wordt verder gezet door zijn opvolger, die overigens regeert met de hulp van de schim van Hugo Chavez. De bundeling van beide krachten heeft het land in een diepe economische malaise gestort.

Biedt Venezuela ons een glimp van de toekomst? De manier waarop dit land als een pudding ineengezakt is, kan inderdaad een voorsmaakje bieden van wat de westerse wereld te wachten staat wanneer onze samenleving door een volgende crisis volledig ontworteld zal worden.

Die hebben het land alleen maar dieper in de ellende gestort. De politiek van Chavez wordt verder gezet door zijn opvolger, die overigens regeert met de hulp van de schim van Hugo Chavez. De bundeling van beide krachten heeft het land in een diepe economische malaise gestort. Biedt Venezuela ons een glimp van de toekomst? De manier waarop dit land als een pudding ineengezakt is, kan inderdaad een voorsmaakje bieden van wat de westerse wereld te wachten staat wanneer onze samenleving door een volgende crisis volledig ontworteld zal worden.