In Tokio werd er gehandeld aan 1,3942 dollar, of een daling met 0,70% ten opzichte van het slotniveau van afgelopen vrijdag. De euro verzwakte tegenover 13 van de 16 belangrijkste valuta's.

De Europese Commissaris Oliver Rehn is in Dublin gearriveerd om de Ierse begroting te bespreken. De spread tussen Ierse en Duitse staatsobligaties bereikte vorige week een nieuw recordniveau.

Ng Soo Nam, in Singapore chief investment officer bij Nikko Asset Management Co, blijft zich zorgen maken over de Europese begrotingscrisis. De gevolgen daarvan kunnen zich op verschillende vlakken laten gevoelen, aldus Ng.

In Tokio werd er gehandeld aan 1,3942 dollar, of een daling met 0,70% ten opzichte van het slotniveau van afgelopen vrijdag. De euro verzwakte tegenover 13 van de 16 belangrijkste valuta's. De Europese Commissaris Oliver Rehn is in Dublin gearriveerd om de Ierse begroting te bespreken. De spread tussen Ierse en Duitse staatsobligaties bereikte vorige week een nieuw recordniveau. Ng Soo Nam, in Singapore chief investment officer bij Nikko Asset Management Co, blijft zich zorgen maken over de Europese begrotingscrisis. De gevolgen daarvan kunnen zich op verschillende vlakken laten gevoelen, aldus Ng.