Faber is zijn geloof in het geldsysteem zoals we dat kennen volledig kwijtgespeeld. Bezitters van papieren geld dreigen alles kwijt te spelen. Dat zal meer bepaald gebeuren wanneer het financieel systeem zoals we dat kennen zal imploderen. Het zou nog maar een kwestie van tijd te zijn alvorens dat zal gebeuren.

De recente gebeurtenissen op de valutamarkten tonen in ieder geval aan dat er een en ander rommelt in ons financieel systeem. De centrale banken hebben een onverantwoorde politiek gevoerd en daar zullen we uiteindelijk de prijs voor gaan betalen.

Faber is zijn geloof in het geldsysteem zoals we dat kennen volledig kwijtgespeeld. Bezitters van papieren geld dreigen alles kwijt te spelen. Dat zal meer bepaald gebeuren wanneer het financieel systeem zoals we dat kennen zal imploderen. Het zou nog maar een kwestie van tijd te zijn alvorens dat zal gebeuren. De recente gebeurtenissen op de valutamarkten tonen in ieder geval aan dat er een en ander rommelt in ons financieel systeem. De centrale banken hebben een onverantwoorde politiek gevoerd en daar zullen we uiteindelijk de prijs voor gaan betalen.