Faber stelt voor om de overheidsinbestedingen met 50% te reduceren. Het probleem is echter dat de media onder één hoedje spelen met de regeringen en dus niet de waarheid schrijven. Zo mogelijk nog erger is dat de gewone mensen alle verantwoordelijkheidsgevoel zijn kwijtgespeeld.

Ze geloven blindelings wat hun regeringsleiders hen voorspiegelen en dat zal heel wat mensen aardig wat geld gaan kosten. Bezit van goud is daarom een absolute must, onze regeringen blijven ons beliegen en zijn niet van plan om hun leven te verbeteren.

Faber stelt voor om de overheidsinbestedingen met 50% te reduceren. Het probleem is echter dat de media onder één hoedje spelen met de regeringen en dus niet de waarheid schrijven. Zo mogelijk nog erger is dat de gewone mensen alle verantwoordelijkheidsgevoel zijn kwijtgespeeld. Ze geloven blindelings wat hun regeringsleiders hen voorspiegelen en dat zal heel wat mensen aardig wat geld gaan kosten. Bezit van goud is daarom een absolute must, onze regeringen blijven ons beliegen en zijn niet van plan om hun leven te verbeteren.