Volgens Tyler Durden van Zero Hedge bevinden we ons in een situatie waarin de economie wereldwijd alsmaar zal krimpen.

Het spreekt vanzelf dat dit niet zonder gevolgen zal blijven voor onze welvaart. De beweegruimte voor de centrale banken wordt alsmaar kleiner en langzaam maar zeker beginnen ze de onhoudbaarheid van de huidige situatie te begrijpen. Keuzemogelijkheden zijn er echter niet meer.

Uiteindelijk zal de politiek van het eindeloos drukken van geld er toe leiden dat onze welvaart zal verdwijnen. De koopkracht van de consumenten wordt steeds kleiner, want ons geld wordt steeds minder waard. Met dank aan de centrale banken die maar geld blijven drukken.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge bevinden we ons in een situatie waarin de economie wereldwijd alsmaar zal krimpen. Het spreekt vanzelf dat dit niet zonder gevolgen zal blijven voor onze welvaart. De beweegruimte voor de centrale banken wordt alsmaar kleiner en langzaam maar zeker beginnen ze de onhoudbaarheid van de huidige situatie te begrijpen. Keuzemogelijkheden zijn er echter niet meer. Uiteindelijk zal de politiek van het eindeloos drukken van geld er toe leiden dat onze welvaart zal verdwijnen. De koopkracht van de consumenten wordt steeds kleiner, want ons geld wordt steeds minder waard. Met dank aan de centrale banken die maar geld blijven drukken.