Het Internationaal Monetair Fonds kwam recent met een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet: bewaak uw spaargeld als een klokhen, want er is onheil op komst. Er zijn vervelende maatregelen op komst, waar momenteel achter de schermen aan wordt gewerkt.

Een eenmalige solidariteitsbelasting behoort zeker tot de mogelijkheden, deze operatie kan ook worden beschouwd als het simpelweg aanslaan van een deel van ons spaargeld. Het IMF sprak over mogelijk 10% die kon aangeslagen worden, andere bronnen spreken van 20 tot 30%. Aan goed nieuws hoeven we ons dus niet te verwachten.

Het Internationaal Monetair Fonds kwam recent met een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet: bewaak uw spaargeld als een klokhen, want er is onheil op komst. Er zijn vervelende maatregelen op komst, waar momenteel achter de schermen aan wordt gewerkt. Een eenmalige solidariteitsbelasting behoort zeker tot de mogelijkheden, deze operatie kan ook worden beschouwd als het simpelweg aanslaan van een deel van ons spaargeld. Het IMF sprak over mogelijk 10% die kon aangeslagen worden, andere bronnen spreken van 20 tot 30%. Aan goed nieuws hoeven we ons dus niet te verwachten.