Toch zijn niet alle signalen positief. Volgens researcher Gartner zullen de uitgaven voor semiconductor equipment volgend jaar met 1% dalen.

Dat is geen goed nieuws voor de technologiesector.

Philip Dow, director of equity strategy in Minneapolis bij RBC Wealth Management, is van mening dat goed en slecht nieuws met elkaar in een soort oorlog zijn verwikkeld, oorlog waarvan de afloop nog niet bekend is.

De Europese begrotingscrisis lijkt niet te stuiten, er was eerst Griekenland en daarna Ierland. Nu kunnen Portugal en Spanje aan de beurs zijn.

Anderzijds zijn de Amerikaanse macro-economische indicatoren positief, wat de rally ondersteunt. Sinds 27 augustus, toen FED-voorzitter Ben Bernanke voor het eerst QE2 aankondigde, is de Standard & Poor's 500 Index al met bijna 20% gestegen.

Toch zijn niet alle signalen positief. Volgens researcher Gartner zullen de uitgaven voor semiconductor equipment volgend jaar met 1% dalen. Dat is geen goed nieuws voor de technologiesector. Philip Dow, director of equity strategy in Minneapolis bij RBC Wealth Management, is van mening dat goed en slecht nieuws met elkaar in een soort oorlog zijn verwikkeld, oorlog waarvan de afloop nog niet bekend is. De Europese begrotingscrisis lijkt niet te stuiten, er was eerst Griekenland en daarna Ierland. Nu kunnen Portugal en Spanje aan de beurs zijn. Anderzijds zijn de Amerikaanse macro-economische indicatoren positief, wat de rally ondersteunt. Sinds 27 augustus, toen FED-voorzitter Ben Bernanke voor het eerst QE2 aankondigde, is de Standard & Poor's 500 Index al met bijna 20% gestegen.