In een uitgebreid rapport stond Morgan Stanley vanmorgen stil bij de gang van zaken op de beurzen in de Europese periferie. De situatie is daar aanzienlijk verbeterd, terwijl de obligatierendementen zijn teruggevallen tot min of meer normale niveaus zijn anderzijds de beurskoersen door het plafond gevlogen.

Vanuit een tactisch standpunt lijken de Zuid-Europese beurzen nu overgekocht, maar een aantal factoren kunnen op langere termijn leiden tot een verdere stijging. Mogelijk is de belangrijkste factor daarbij een voortdurende verbetering van de macr-economische indicatoren.

In een uitgebreid rapport stond Morgan Stanley vanmorgen stil bij de gang van zaken op de beurzen in de Europese periferie. De situatie is daar aanzienlijk verbeterd, terwijl de obligatierendementen zijn teruggevallen tot min of meer normale niveaus zijn anderzijds de beurskoersen door het plafond gevlogen. Vanuit een tactisch standpunt lijken de Zuid-Europese beurzen nu overgekocht, maar een aantal factoren kunnen op langere termijn leiden tot een verdere stijging. Mogelijk is de belangrijkste factor daarbij een voortdurende verbetering van de macr-economische indicatoren.