De markt had al volgens Theodoor Gilissen Bankiers geen hoge verwachtingen van het beloofde break-even resultaat bij TV's. Het is jammer dat de ellende bij TV's de goede resultaten die elders worden geboekt zo overstemt.

De afgelopen vrijdag aangetreden nieuwe topman Frans van Houten zal zijn naam als deal maker waarschijnlijk wel waarmaken en met een oplossing komen.

Dat kan nog wel een paar maanden duren, want de markt voor TV's is nog erg zwak en een deal gaat nu eenmaal makkelijker in betere marktomstandigheden.

De markt had al volgens Theodoor Gilissen Bankiers geen hoge verwachtingen van het beloofde break-even resultaat bij TV's. Het is jammer dat de ellende bij TV's de goede resultaten die elders worden geboekt zo overstemt. De afgelopen vrijdag aangetreden nieuwe topman Frans van Houten zal zijn naam als deal maker waarschijnlijk wel waarmaken en met een oplossing komen. Dat kan nog wel een paar maanden duren, want de markt voor TV's is nog erg zwak en een deal gaat nu eenmaal makkelijker in betere marktomstandigheden.