Even kwamen de indices zelfs even boven de nullijn postvatten, de Euro Stoxx 50 Index laat momenteel overigens nog altijd een winst van zowat een kwart procent optekenen.

De rendementen op Europese perifere obligaties zijn vanmorgen eerst wat verder opgelopen, waarna echter een ontspanning plaatsvond. Het zal echter duidelijk zijn dat de huidige hoge niveaus op termijn niet houdbaar zijn.

Op de Brusselse beurs blijft het verlies voor de BEL 20 beperkt tot iets meer dan een kwart procent. De banken zijn nog altijd zwak gestemd, maar vooral een stevig verlies voor Dexia.

Even kwamen de indices zelfs even boven de nullijn postvatten, de Euro Stoxx 50 Index laat momenteel overigens nog altijd een winst van zowat een kwart procent optekenen. De rendementen op Europese perifere obligaties zijn vanmorgen eerst wat verder opgelopen, waarna echter een ontspanning plaatsvond. Het zal echter duidelijk zijn dat de huidige hoge niveaus op termijn niet houdbaar zijn. Op de Brusselse beurs blijft het verlies voor de BEL 20 beperkt tot iets meer dan een kwart procent. De banken zijn nog altijd zwak gestemd, maar vooral een stevig verlies voor Dexia.