De beurzen maken zich klaar voor een grote duik in de diepte, maar het is nog te vroeg om ze al helemaal af te schrijven. De komende grote correctie zal namelijk een unieke koopkans bieden. Naar de reden voor de correctie moet volgens Saut niet lang worden gezocht.

De rente in de Verenigde Staten is de laatste dagen door het dak gevlogen, het rendement op de 10-jarige staatsobligatie kwam opnieuw boven het niveau van 2,90% uit. De kans lijkt nu groot dat binnen afzienbare tijd het niveau van 3% zal worden bereikt. Ook tegenvallende cijfers van Cisco en een winstwaarschuwing door Wal-Mart wogen op het sentiment.

De beurzen maken zich klaar voor een grote duik in de diepte, maar het is nog te vroeg om ze al helemaal af te schrijven. De komende grote correctie zal namelijk een unieke koopkans bieden. Naar de reden voor de correctie moet volgens Saut niet lang worden gezocht. De rente in de Verenigde Staten is de laatste dagen door het dak gevlogen, het rendement op de 10-jarige staatsobligatie kwam opnieuw boven het niveau van 2,90% uit. De kans lijkt nu groot dat binnen afzienbare tijd het niveau van 3% zal worden bereikt. Ook tegenvallende cijfers van Cisco en een winstwaarschuwing door Wal-Mart wogen op het sentiment.