Daarmee wordt onder meer verwezen naar Twitter. De koers van dit aandeel was zo hard gestegen dat de waardering ronduit belachelijk was geworden. Dit soort zeepbellenverhalen is op Wall Street regelmatig opgedoken, denk daarbij bijvoorbeeld aan Tesla Motors.

Volgens Hussman heeft op de Amerikaanse beurzen zich een rationele zeepbel gevormd, waarbij de kansen op een beurscrash in snel tempo zijn toegenomen. De beurzen kunnen zich opmaken voor een duik in de diepte, het tijdstip waarop dit zal gebeuren valt moeilijk te voorspellen.

Daarmee wordt onder meer verwezen naar Twitter. De koers van dit aandeel was zo hard gestegen dat de waardering ronduit belachelijk was geworden. Dit soort zeepbellenverhalen is op Wall Street regelmatig opgedoken, denk daarbij bijvoorbeeld aan Tesla Motors. Volgens Hussman heeft op de Amerikaanse beurzen zich een rationele zeepbel gevormd, waarbij de kansen op een beurscrash in snel tempo zijn toegenomen. De beurzen kunnen zich opmaken voor een duik in de diepte, het tijdstip waarop dit zal gebeuren valt moeilijk te voorspellen.