Dit kan erop wijzen dat de grote paniek waarbij werkelijk alles werd buiten gesmeten voorbij is.

Kenmerkend voor belangrijke bodems in de aandelenmarkten is dat ze hertest worden op index-niveau terwijl verschillende aandelen al standhouden op een niveau dat duidelijk hoger ligt (zoals nu het geval is).

Een belangrijke voorwaarde is evenwel dat de bodems niet overtuigend gebroken worden want dan begint een nieuw neerwaarts been.

Momenteel lijken de aandelenmarkten nog altijd bezig met een proces van complexe bodemvorming.

Een rally doorheen de goede aandelenmaanden (nog tot april) lijkt volgens P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.

Dit kan erop wijzen dat de grote paniek waarbij werkelijk alles werd buiten gesmeten voorbij is. Kenmerkend voor belangrijke bodems in de aandelenmarkten is dat ze hertest worden op index-niveau terwijl verschillende aandelen al standhouden op een niveau dat duidelijk hoger ligt (zoals nu het geval is). Een belangrijke voorwaarde is evenwel dat de bodems niet overtuigend gebroken worden want dan begint een nieuw neerwaarts been. Momenteel lijken de aandelenmarkten nog altijd bezig met een proces van complexe bodemvorming.Een rally doorheen de goede aandelenmaanden (nog tot april) lijkt volgens P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.