Marc Faber, uitgever van The Gloom, Boom & Doom Report, is van mening dat de beurskoersen inderdaad nog verder kunnen stijgen. Hij ziet nog een potentieel van 20 op 25%, dit vanwege de geldcreatie door de Amerikaanse centrale bank. De FED blijft namelijk de beurshausse voeden.

Bomen groeien echter nooit tot in de lucht en vroeg of laat zal ook de beurshausse achter de rug zijn. Hij verwijst naar de Shiller price-to-earnings ratio, de barometer opgesteld door Nobelprijswinnaar Robert Shiller, die aangeeft dat een belegging in aandelen in de komende jaren slechts weinig zal opleveren.

Marc Faber, uitgever van The Gloom, Boom & Doom Report, is van mening dat de beurskoersen inderdaad nog verder kunnen stijgen. Hij ziet nog een potentieel van 20 op 25%, dit vanwege de geldcreatie door de Amerikaanse centrale bank. De FED blijft namelijk de beurshausse voeden. Bomen groeien echter nooit tot in de lucht en vroeg of laat zal ook de beurshausse achter de rug zijn. Hij verwijst naar de Shiller price-to-earnings ratio, de barometer opgesteld door Nobelprijswinnaar Robert Shiller, die aangeeft dat een belegging in aandelen in de komende jaren slechts weinig zal opleveren.