Art Hogan van Lazard Capital Markets merkt op dat zowel de stieren en de beren als het ware verlamd waren geraakt, maar dat ze nu uit hun winterslaap wakker geschud werden. Bovendien waren de meeste beurzen rijp voor hun correctie, die nieuwe kansen te bieden kan hebben.

Hogan verwacht dat de situatie in Italië de financiële markten nog wekenlang zal bezig houden, zodat meer grote bewegingen in de lijn van de verwachtingen liggen.

Hij stelt vast dat met name de shorts weer in de markt zijn gekomen en deze categorie beleggers kan in de komende weken een grotere volatiliteit garanderen.

Art Hogan van Lazard Capital Markets merkt op dat zowel de stieren en de beren als het ware verlamd waren geraakt, maar dat ze nu uit hun winterslaap wakker geschud werden. Bovendien waren de meeste beurzen rijp voor hun correctie, die nieuwe kansen te bieden kan hebben. Hogan verwacht dat de situatie in Italië de financiële markten nog wekenlang zal bezig houden, zodat meer grote bewegingen in de lijn van de verwachtingen liggen. Hij stelt vast dat met name de shorts weer in de markt zijn gekomen en deze categorie beleggers kan in de komende weken een grotere volatiliteit garanderen.