De beurzen van Dubai, Abu Dhabi, Egypte en Qatar waren zonder meer de hoogvliegers tijdens het eerste kwartaal, op een afstandje gevolgd door de Zuid-Europese beurzen. Griekenand, Portugal en Italië maakten tijdens de eerste drie maanden van dit jaar eveneens een goede beurt.

De slechtste prestaties werden tijdens het eerste kwartaal geleverd door Japanse vastgoedaandelen. Daarnaast presteerden ook de Chinese en de Russische beurs ronduit zwak. Opvallend was dat qua sectoren de US consumer discretionary op de 25ste plaats stond wat beursprestaties betreft.

De beurzen van Dubai, Abu Dhabi, Egypte en Qatar waren zonder meer de hoogvliegers tijdens het eerste kwartaal, op een afstandje gevolgd door de Zuid-Europese beurzen. Griekenand, Portugal en Italië maakten tijdens de eerste drie maanden van dit jaar eveneens een goede beurt. De slechtste prestaties werden tijdens het eerste kwartaal geleverd door Japanse vastgoedaandelen. Daarnaast presteerden ook de Chinese en de Russische beurs ronduit zwak. Opvallend was dat qua sectoren de US consumer discretionary op de 25ste plaats stond wat beursprestaties betreft.