Veel zal afhangen van de kwartaalcijfers, die vanaf volgende week bekendgemaakt zullen worden. In de Verenigde Staten wordt het resultatenseizoen, zoals het de traditie is, afgetrapt door aluminiumproducent Alcoa.

De bedrijfsresultaten zijn uiteraard belangrijk, maar ook de macro-economische indicatoren moeten in de gaten worden gehouden. Die moeten namelijk gaan bepalen of de wereldeconomie een breder draagvlak krijgt.

De combinatie van de bedrijfsresultaten met de macro-economische indicatoren zal zodoende in de komende weken het sentiment op de beurzen blijven bepalen.

Veel zal afhangen van de kwartaalcijfers, die vanaf volgende week bekendgemaakt zullen worden. In de Verenigde Staten wordt het resultatenseizoen, zoals het de traditie is, afgetrapt door aluminiumproducent Alcoa. De bedrijfsresultaten zijn uiteraard belangrijk, maar ook de macro-economische indicatoren moeten in de gaten worden gehouden. Die moeten namelijk gaan bepalen of de wereldeconomie een breder draagvlak krijgt. De combinatie van de bedrijfsresultaten met de macro-economische indicatoren zal zodoende in de komende weken het sentiment op de beurzen blijven bepalen.