Hoewel de recente crisis in Italië en de shutdown in de Verenigde Staten voor wat volatiliteit zorgden op de beurzen, kwam er geen ommekeer op de aandelenmarkt.

De laatste macro-economische cijfers, zoals de PMI-indicatoren in Europa en de VS, vielen beter uit dan verwacht wat de huidige tendens alleen maar ten goede kwam.

Wat portefeuillebeheer betreft, investeren beleggers momenteel in heel wat verschillende waarden die stevige resultaten kunnen voorleggen en een hoog rendement per aandeel in het vooruitzicht stellen in zowel Europa, de VS als Azië.

Hoewel de recente crisis in Italië en de shutdown in de Verenigde Staten voor wat volatiliteit zorgden op de beurzen, kwam er geen ommekeer op de aandelenmarkt. De laatste macro-economische cijfers, zoals de PMI-indicatoren in Europa en de VS, vielen beter uit dan verwacht wat de huidige tendens alleen maar ten goede kwam. Wat portefeuillebeheer betreft, investeren beleggers momenteel in heel wat verschillende waarden die stevige resultaten kunnen voorleggen en een hoog rendement per aandeel in het vooruitzicht stellen in zowel Europa, de VS als Azië.