Verschillende indicatoren tonen aan dat de beurzen momenteel meer 'oververkocht' zijn dan in eender welk ander punt in de geschiedenis met uitzondering van de jaren 1929-1932.

Zelfs in die periode echter slaagden de beurzen erin om meerdere indrukwekkende rally's te realiseren niettegenstaande het gitzwarte economische nieuws.

Mogelijks hebben de beurzen nog een aantal 'capitulatie'-dagen nodig vooraleer een soliede bodem wordt neergezet van waaruit een merkbare rally kan starten.

Een stijging doorheen de komende maanden lijkt volgens P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.

Verschillende indicatoren tonen aan dat de beurzen momenteel meer 'oververkocht' zijn dan in eender welk ander punt in de geschiedenis met uitzondering van de jaren 1929-1932. Zelfs in die periode echter slaagden de beurzen erin om meerdere indrukwekkende rally's te realiseren niettegenstaande het gitzwarte economische nieuws.Mogelijks hebben de beurzen nog een aantal 'capitulatie'-dagen nodig vooraleer een soliede bodem wordt neergezet van waaruit een merkbare rally kan starten.Een stijging doorheen de komende maanden lijkt volgens P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.