Hussman ontkende daar een geboren pessimist te zijn, maar gaf aan dat er momenteel weinig factoren zijn die hem optimistisch kunnen stellen. De beurzen bevinden zich in een fragiel evenwicht dat op eender welk moment doorbroken zou kunnen worden.

De combinatie van de huidige monetaire politiek, de begrotingsproblemen, de zoektocht van de fondsbeheerders naar rendement enzovoort hebben geleid tot een gevaarlijke cocktail. In dergelijke omstandigheden kan Hussmann onmogelijk optimistisch gestemd zijn.

Hussman ontkende daar een geboren pessimist te zijn, maar gaf aan dat er momenteel weinig factoren zijn die hem optimistisch kunnen stellen. De beurzen bevinden zich in een fragiel evenwicht dat op eender welk moment doorbroken zou kunnen worden. De combinatie van de huidige monetaire politiek, de begrotingsproblemen, de zoektocht van de fondsbeheerders naar rendement enzovoort hebben geleid tot een gevaarlijke cocktail. In dergelijke omstandigheden kan Hussmann onmogelijk optimistisch gestemd zijn.