Amper 20% stelt zich daar vragen bij. De nu al een tijdje durende beurshausse en de ECB-renteverlaging in november zetten de beleggers er blijkbaar toe aan om opnieuw wat meer risico te nemen.

Zo beweert 24% van de Belgen dat het een goed moment is om in meer risicovolle sectoren te beleggen, een forse stijging t.o.v. de voorbije maanden.

Nog altijd 32% ziet dat absoluut niet zitten, maar dat is wel het laagste cijfer sinds juli 2007. Vanuit die observatie zou men kunnen stellen dat de beleggers de financiële crisis eindelijk verteerd hebben.

Dat op dit ogenblik slechts 18% van de geënquêteerden brood ziet in meer veilige obligatiebeleggingen lijkt deze stelling alleen maar kracht bij te zetten.

Amper 20% stelt zich daar vragen bij. De nu al een tijdje durende beurshausse en de ECB-renteverlaging in november zetten de beleggers er blijkbaar toe aan om opnieuw wat meer risico te nemen. Zo beweert 24% van de Belgen dat het een goed moment is om in meer risicovolle sectoren te beleggen, een forse stijging t.o.v. de voorbije maanden. Nog altijd 32% ziet dat absoluut niet zitten, maar dat is wel het laagste cijfer sinds juli 2007. Vanuit die observatie zou men kunnen stellen dat de beleggers de financiële crisis eindelijk verteerd hebben. Dat op dit ogenblik slechts 18% van de geënquêteerden brood ziet in meer veilige obligatiebeleggingen lijkt deze stelling alleen maar kracht bij te zetten.