Bovendien moet alles in zijn perspectief bekeken worden. De beurskoersen zijn in de afgelopen zes jaar nauwelijks gestegen, waarmee het scenario van een zeepbel al enigszins wordt ondermijnd. Hou er rekening mee dat als gevolg van de financiële crisis van 2007-2008 de beurskoersen rake klappen hebben gekregen.

Het daaropvolgend herstel van de beurskoersen verliep weliswaar vrij spectaculair, maar de aangerichte schade is nog niet helemaal goedgemaakt wanneer we er rekening mee houden dat de beurskoersen op lange termijn gemiddeld met 7% op jaarbasis stijgen.

Bovendien moet alles in zijn perspectief bekeken worden. De beurskoersen zijn in de afgelopen zes jaar nauwelijks gestegen, waarmee het scenario van een zeepbel al enigszins wordt ondermijnd. Hou er rekening mee dat als gevolg van de financiële crisis van 2007-2008 de beurskoersen rake klappen hebben gekregen. Het daaropvolgend herstel van de beurskoersen verliep weliswaar vrij spectaculair, maar de aangerichte schade is nog niet helemaal goedgemaakt wanneer we er rekening mee houden dat de beurskoersen op lange termijn gemiddeld met 7% op jaarbasis stijgen.