Dat was onder meer het geval met Qantas Airways Ltd. en Neptune Orient Lines. Daarmee wordt nogmaal bevestigd dat het economisch herstel nog steeds aan snelheid wint.

Gisterenavond verklaarde de Amerikaanse centrale bank nog dat de economie in de Verenigde Staten aan snelheid wint, ondanks het feit dat de werkloosheid een levensgroot probleem blijft.

Mitsushige Akino, fondsbeheerder in Tokio bij Ichiyoshi Investment Management Co, blijft positief voor aandelen, hij verwacht dat de bedrijfswinsten in de komende kwartalen gaan blijven stijgen.

Dat was onder meer het geval met Qantas Airways Ltd. en Neptune Orient Lines. Daarmee wordt nogmaal bevestigd dat het economisch herstel nog steeds aan snelheid wint. Gisterenavond verklaarde de Amerikaanse centrale bank nog dat de economie in de Verenigde Staten aan snelheid wint, ondanks het feit dat de werkloosheid een levensgroot probleem blijft. Mitsushige Akino, fondsbeheerder in Tokio bij Ichiyoshi Investment Management Co, blijft positief voor aandelen, hij verwacht dat de bedrijfswinsten in de komende kwartalen gaan blijven stijgen.