Peter Boockvar, chief market analist bij The Lindsey Group, is daar niet over te spreken. De beurskoersen worden nog steeds van A tot Z gemanipuleerd en dat is een situatie die vanzelfsprekend niet kan blijven duren. Hoe men het ook draait of keert, 2013 gaf economisch slechts een zeer middelmatige groei te zien.

Daarnaast groeiden de bedrijfswinsten slechts met een enkel cijfer terwijl de beurskoersen toch door het dak vlogen. Neem de steun van de FED weg en de situatie op Wall Street zou er heel anders uitzien. Tegen die achtergrond wordt beleggen in aandelen wel een heel gevaarlijke bezigheid.

Peter Boockvar, chief market analist bij The Lindsey Group, is daar niet over te spreken. De beurskoersen worden nog steeds van A tot Z gemanipuleerd en dat is een situatie die vanzelfsprekend niet kan blijven duren. Hoe men het ook draait of keert, 2013 gaf economisch slechts een zeer middelmatige groei te zien. Daarnaast groeiden de bedrijfswinsten slechts met een enkel cijfer terwijl de beurskoersen toch door het dak vlogen. Neem de steun van de FED weg en de situatie op Wall Street zou er heel anders uitzien. Tegen die achtergrond wordt beleggen in aandelen wel een heel gevaarlijke bezigheid.