Dat is niet langer het geval. Het volstaat nu om de verwachtingen te kloppen. Bovendien wordt dat vergemakkelijkt door stelselmatig de guidance te verlagen. "Beat and Raise" is "Beat and Lower" geworden en dat kan bezwaarlijk een ideale situatie genoemd worden.

Toch worden de beurskoersen alsmaar verder opgejaagd. Ongeveer 70% van de bedrijven uit de S&P 500 hebben de officiële prognoses geklopt, terwijl een even groot percentage die voor het komende kwartaal heeft verlaagd. Op die manier wordt het natuurlijk wel erg makkelijk om de prognoses te kloppen.

Dat is niet langer het geval. Het volstaat nu om de verwachtingen te kloppen. Bovendien wordt dat vergemakkelijkt door stelselmatig de guidance te verlagen. "Beat and Raise" is "Beat and Lower" geworden en dat kan bezwaarlijk een ideale situatie genoemd worden. Toch worden de beurskoersen alsmaar verder opgejaagd. Ongeveer 70% van de bedrijven uit de S&P 500 hebben de officiële prognoses geklopt, terwijl een even groot percentage die voor het komende kwartaal heeft verlaagd. Op die manier wordt het natuurlijk wel erg makkelijk om de prognoses te kloppen.