Kunnen de financiële markten door de knieën gaan als gevolg van de ongelijke economische groei in de eurozone? Gaan de problemen met de Europese begrotingsdeficieten opnieuw de kop opsteken?

We hoeven ons geen zorgen over deze en andere problemen te maken, tenminste als we Jim Cramer mogen geloven. De Amerikaanse beursgoeroe is van mening dat de beurskoersen al heel wat problemen verrekenen.

Het enige punt dat telt is waar de koersen zich bevinden op het moment dat het nieuws binnen waait. Het is namelijk zo dat de beleggers gevoeliger zijn voor slecht nieuws wanneer de koersen hoog staan.

Bij een Dow Jones onder 10.000 zal een Chinese groeivertraging als een soft landing worden beschouwd. Boven 10.000 punten zal het beeld er helemaal anders uitzien. Momenteel verrekenen de beurskoersen al een heleboel problemen, zo probeert Cramer ons gerust te stellen.

Kunnen de financiële markten door de knieën gaan als gevolg van de ongelijke economische groei in de eurozone? Gaan de problemen met de Europese begrotingsdeficieten opnieuw de kop opsteken? We hoeven ons geen zorgen over deze en andere problemen te maken, tenminste als we Jim Cramer mogen geloven. De Amerikaanse beursgoeroe is van mening dat de beurskoersen al heel wat problemen verrekenen. Het enige punt dat telt is waar de koersen zich bevinden op het moment dat het nieuws binnen waait. Het is namelijk zo dat de beleggers gevoeliger zijn voor slecht nieuws wanneer de koersen hoog staan. Bij een Dow Jones onder 10.000 zal een Chinese groeivertraging als een soft landing worden beschouwd. Boven 10.000 punten zal het beeld er helemaal anders uitzien. Momenteel verrekenen de beurskoersen al een heleboel problemen, zo probeert Cramer ons gerust te stellen.