Hij vergelijkt de huidige situatie met een raket die vol brandstof wordt geladen en vervolgens de lucht in zal worden geschoten. De koersen vertonen nu al drie weken een stijgende trend en die is nog niet achter de rug.

Wanneer die snelle opwaartse beweging uitblijft, is een correctie met ongeveer 10% mogelijk. Die correctie zal echter maar tijdelijk zijn, want daarna mogen we weer fors hogere koersen tegemoet zien.

Volgens Schatz kan er nog een tweede grote opwaartse beweging komen wanneer de november-verkiezingen achter de rug zijn. Er is hangt dus ook nog een sterke eindejaarsrally in de lucht.

Hij vergelijkt de huidige situatie met een raket die vol brandstof wordt geladen en vervolgens de lucht in zal worden geschoten. De koersen vertonen nu al drie weken een stijgende trend en die is nog niet achter de rug. Wanneer die snelle opwaartse beweging uitblijft, is een correctie met ongeveer 10% mogelijk. Die correctie zal echter maar tijdelijk zijn, want daarna mogen we weer fors hogere koersen tegemoet zien. Volgens Schatz kan er nog een tweede grote opwaartse beweging komen wanneer de november-verkiezingen achter de rug zijn. Er is hangt dus ook nog een sterke eindejaarsrally in de lucht.