Tussen het einde van het huidige kwartaal en dat van het eerste kwartaal van 2014 zal ergens een piek bereikt worden. Daarna kan het allemaal erg snel gaan, als we Janjuah tenminste mogen geloven. De beurskoersen kunnen wereldwijd volgend jaar met 25 tot 50% dalen.

De S&P 500 bezit het potentieel om door te stijgen tot 1800 punten of in het beste geval tot 1850. Janjuah houdt vooral de evolutie van de VIX, de zogenaamde 'fear factor' in de gaten. Die zal het sein geven voor een grote koersdaling tijdens de drie laatste kwartalen van volgend jaar.

Tussen het einde van het huidige kwartaal en dat van het eerste kwartaal van 2014 zal ergens een piek bereikt worden. Daarna kan het allemaal erg snel gaan, als we Janjuah tenminste mogen geloven. De beurskoersen kunnen wereldwijd volgend jaar met 25 tot 50% dalen. De S&P 500 bezit het potentieel om door te stijgen tot 1800 punten of in het beste geval tot 1850. Janjuah houdt vooral de evolutie van de VIX, de zogenaamde 'fear factor' in de gaten. Die zal het sein geven voor een grote koersdaling tijdens de drie laatste kwartalen van volgend jaar.