De Amerikaanse beurzen bevinden zich op het hoogste punt voor de afgelopen vijf jaar en de vraag is hoe ver de koersen nog kunnen stijgen.

Lee ziet op de charts een long-term "mean-reversion", wat betekent dat de koersen vanaf de huidige niveaus fors kunnen dalen. Op basis van de "1942 trendline" komt hij voor de Standard & Poor's 500 index tot een waarde van nog slechts 740 punten. Dat betekent dat het baisse-risico aanzienlijk is.

Volgens de technische analist mogen we vooral in de tweede helft van dit jaar en in 2014 een aantal grote bewegingen op de beurzen verwachten.

Hij baseert zich op charts die teruggaan tot voor de Great Depression en die de bewegingen van de beurs vooral op lange termijn bekijken.

De Amerikaanse beurzen bevinden zich op het hoogste punt voor de afgelopen vijf jaar en de vraag is hoe ver de koersen nog kunnen stijgen. Lee ziet op de charts een long-term "mean-reversion", wat betekent dat de koersen vanaf de huidige niveaus fors kunnen dalen. Op basis van de "1942 trendline" komt hij voor de Standard & Poor's 500 index tot een waarde van nog slechts 740 punten. Dat betekent dat het baisse-risico aanzienlijk is. Volgens de technische analist mogen we vooral in de tweede helft van dit jaar en in 2014 een aantal grote bewegingen op de beurzen verwachten. Hij baseert zich op charts die teruggaan tot voor de Great Depression en die de bewegingen van de beurs vooral op lange termijn bekijken.