Pete Najarian van OptionMonster adviseert de beleggers om alvast beschutting te zoeken voor de storm die naar hij verwacht op komst is. De recente stijging van de beurskoersen was het gevolg van opluchting over het vermijden van de fiscale klip, maar dat effect is uitgewerkt.


De focus gaat nu terug naar de fundamentals, met op de eerste plaats de bedrijfsresultaten. Zo ergens rond maart zal echter de fiscale klip weer op de voorgrond komen, evenals het optrekken van het schuldenplafond. Beide gebeurtenissen kunnen nu een nieuwe correctie inluiden.

Pete Najarian van OptionMonster adviseert de beleggers om alvast beschutting te zoeken voor de storm die naar hij verwacht op komst is. De recente stijging van de beurskoersen was het gevolg van opluchting over het vermijden van de fiscale klip, maar dat effect is uitgewerkt. De focus gaat nu terug naar de fundamentals, met op de eerste plaats de bedrijfsresultaten. Zo ergens rond maart zal echter de fiscale klip weer op de voorgrond komen, evenals het optrekken van het schuldenplafond. Beide gebeurtenissen kunnen nu een nieuwe correctie inluiden.