Hij gelooft namelijk dat Wall Street aanvankelijk nog over potentieel beschikt, hij houdt rekening met een bijkomende stijging van de koersen met 20 tot 30% in de komende 12 tot 24 maanden. Deze opwaartse beweging zou vooral worden getrokken door de kleinere aandelen.

Maar daarna zou het vet van de soep zijn, volgens Grantham zullen we worden geconfronteerd met de derde grote koersinstorting sinds 1999. Die beurscrash zal volledig te danken zijn aan de Amerikaanse centrale bank, die wat haar politiek van monetaire verruiming betreft alle hens aan dek heeft geroepen.

Hij gelooft namelijk dat Wall Street aanvankelijk nog over potentieel beschikt, hij houdt rekening met een bijkomende stijging van de koersen met 20 tot 30% in de komende 12 tot 24 maanden. Deze opwaartse beweging zou vooral worden getrokken door de kleinere aandelen. Maar daarna zou het vet van de soep zijn, volgens Grantham zullen we worden geconfronteerd met de derde grote koersinstorting sinds 1999. Die beurscrash zal volledig te danken zijn aan de Amerikaanse centrale bank, die wat haar politiek van monetaire verruiming betreft alle hens aan dek heeft geroepen.