Op dit moment dient de aandelenbelegger zich volgens de technische analist van de bank bewust te zijn van het risico van een laatste dalingsgolf, voordat de dalende trend opwaarts wordt verlaten.

Zolang de AEX onder 227 noteert, lijkt het volgens Theodoor Gilissen Bankiers in ieder geval verstandig om gedisciplineerd te wachten op de terugval naar het recente dieptepunt op 194,99.

Pas bij een uitbraak boven de dalende weerstandlijn is er sprake van een 'bear'trap en een 'valide' koopsignaal, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.

Op dit moment dient de aandelenbelegger zich volgens de technische analist van de bank bewust te zijn van het risico van een laatste dalingsgolf, voordat de dalende trend opwaarts wordt verlaten. Zolang de AEX onder 227 noteert, lijkt het volgens Theodoor Gilissen Bankiers in ieder geval verstandig om gedisciplineerd te wachten op de terugval naar het recente dieptepunt op 194,99. Pas bij een uitbraak boven de dalende weerstandlijn is er sprake van een 'bear'trap en een 'valide' koopsignaal, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.