Dat betekent anderzijds dat er nog meer geld naar de markten zal vloeien. De beurskoersen kunnen volgens Tyler Durden van Zero Hedge bij wijze van spreken tot in oneindige blijven stijgen. Tegen deze trend ingaan, komt simpelweg overeen met het verliezen van geld.

Gevolg is dat er op dit moment relatief weinig short posities openstaan. De correcties op de beurs van Wall Street zijn tot dusver beperkt gebleven in tijd en ruimte. Maar heel wat beleggers staan te trappelen om short te kunnen gaan, wat betekent dat het neerwaarts potentieel heel groot kan zijn zodra het tij keert.

Dat betekent anderzijds dat er nog meer geld naar de markten zal vloeien. De beurskoersen kunnen volgens Tyler Durden van Zero Hedge bij wijze van spreken tot in oneindige blijven stijgen. Tegen deze trend ingaan, komt simpelweg overeen met het verliezen van geld. Gevolg is dat er op dit moment relatief weinig short posities openstaan. De correcties op de beurs van Wall Street zijn tot dusver beperkt gebleven in tijd en ruimte. Maar heel wat beleggers staan te trappelen om short te kunnen gaan, wat betekent dat het neerwaarts potentieel heel groot kan zijn zodra het tij keert.