Vorige week overschreed de beurskapitalisatie van Ford opnieuw de kaap van 70 miljard dollar, iets wat in de geschiedenis van het bedrijf van de afgelopen 14 jaar maar driemaal is gebeurd. Daarmee bevindt het aandeel zich op een zucht van zijn piekwaardering.

Die werd in mei 1999 bereikt, toen de beurskapitalisatie van Ford 6 miljard dollar bedroeg. Chief Executive Officer Alan Mulally heeft het bedrijf weer helemaal op zijn poten gekregen, het voorbije kwartaal was al het 17de kwartaal op rij dat winstgevend werd afgesloten.

Vorige week overschreed de beurskapitalisatie van Ford opnieuw de kaap van 70 miljard dollar, iets wat in de geschiedenis van het bedrijf van de afgelopen 14 jaar maar driemaal is gebeurd. Daarmee bevindt het aandeel zich op een zucht van zijn piekwaardering. Die werd in mei 1999 bereikt, toen de beurskapitalisatie van Ford 6 miljard dollar bedroeg. Chief Executive Officer Alan Mulally heeft het bedrijf weer helemaal op zijn poten gekregen, het voorbije kwartaal was al het 17de kwartaal op rij dat winstgevend werd afgesloten.