Veel beleggers kijken nog steeds richting Verenigde Staten, vanwaar nieuwe impulsen mogen worden verwacht.

Om binnen twee jaar toch met een opgeheven hoofd en vooral een substantiële realisatie van enkele van zijn verkiezingsbeloftes het Witte Huis te verlaten, zal de Amerikaanse President volgens professor Stefan Duchateau de meerderheid moeten halen in de beide kamers.

Vandaar dat er geen enkel risico zal worden genomen om door een te vroege rentestijging de economische groei onnodig af te remmen, zeker in een actuele context van lage inflatie. Meer van Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Veel beleggers kijken nog steeds richting Verenigde Staten, vanwaar nieuwe impulsen mogen worden verwacht. Om binnen twee jaar toch met een opgeheven hoofd en vooral een substantiële realisatie van enkele van zijn verkiezingsbeloftes het Witte Huis te verlaten, zal de Amerikaanse President volgens professor Stefan Duchateau de meerderheid moeten halen in de beide kamers. Vandaar dat er geen enkel risico zal worden genomen om door een te vroege rentestijging de economische groei onnodig af te remmen, zeker in een actuele context van lage inflatie. Meer van Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.