Michael Murphy, president van Rosecliff Capital, gelooft dat de beurskoers van Ford vanaf de huidige niveaus nog met 30% kan stijgen. Het plan van CEO Mulally om de Europese activiteiten te reorganiseren, blijkt in de praktijk te werken. Hetzelfde concept werd eerder ook al in de VS toegepast.

Het merk Ford wordt steeds populairder, het is één van de weinige bedrijven die zowel in de Verenigde Staten als in China en in Europa betere resultaten laat optekenen. Vorige week werd bekend dat de verkopen met 15% zijn gestegen en dat stemt overeen met drie keer het sectorgemiddelde.

Michael Murphy, president van Rosecliff Capital, gelooft dat de beurskoers van Ford vanaf de huidige niveaus nog met 30% kan stijgen. Het plan van CEO Mulally om de Europese activiteiten te reorganiseren, blijkt in de praktijk te werken. Hetzelfde concept werd eerder ook al in de VS toegepast. Het merk Ford wordt steeds populairder, het is één van de weinige bedrijven die zowel in de Verenigde Staten als in China en in Europa betere resultaten laat optekenen. Vorige week werd bekend dat de verkopen met 15% zijn gestegen en dat stemt overeen met drie keer het sectorgemiddelde.