- tonen verschillende sentimentsmetingen recordniveau's van pessimisme.
- laten de bedrijfsleiders daarentegen het hoogste aandelenoptimisme sinds 1975 zien.
- staat een recordbedrag aan cash langs de zijlijn ten belope van 80 procent van de beurskapitalisatie wat voor serieus wat ammunitie kan zorgen indien meer investeerders overtuigd geraken van een beursherstel.
- melden gerenomeerde value-beleggers zoals Warren Buffett, Seth Klarman en John Hussman dat de beurzen ontegensprekelijk goedkoop zijn.

Bovenstaande observaties maken (samen met de seizoensmatige invloed van de '6 goede aandelenmaanden') volgens P&B Invest de kans groot dat het beursherstel van de voorbije weken zich doorzet doorheen de komende maanden.

- tonen verschillende sentimentsmetingen recordniveau's van pessimisme. - laten de bedrijfsleiders daarentegen het hoogste aandelenoptimisme sinds 1975 zien. - staat een recordbedrag aan cash langs de zijlijn ten belope van 80 procent van de beurskapitalisatie wat voor serieus wat ammunitie kan zorgen indien meer investeerders overtuigd geraken van een beursherstel. - melden gerenomeerde value-beleggers zoals Warren Buffett, Seth Klarman en John Hussman dat de beurzen ontegensprekelijk goedkoop zijn.Bovenstaande observaties maken (samen met de seizoensmatige invloed van de '6 goede aandelenmaanden') volgens P&B Invest de kans groot dat het beursherstel van de voorbije weken zich doorzet doorheen de komende maanden.