Op Euronext wordt tot de middag (14 uur) gehandeld, maar naar verwachting zullen de verhandelde volumes flinterdun blijven. Londen sluit om13u30 de deuren, terwijl op onder andere de beurzen van Frankfurt, Madrid, Milaan en Zurich simpelweg niet wordt gehandeld.

Op de Japanse beurs is het 'business as usual', maar de Amerikaanse beurzen gaan een verkorte sessie tegemoet. Om 13 uur plaatselijke tijd sluit de beurs van Wall Street.

Donderdag komt de handel op de meeste beurzen weer op gang, maar het hoeft geen betoog dat er ook dan weinig te beleven zal vallen.

Op Euronext wordt tot de middag (14 uur) gehandeld, maar naar verwachting zullen de verhandelde volumes flinterdun blijven. Londen sluit om13u30 de deuren, terwijl op onder andere de beurzen van Frankfurt, Madrid, Milaan en Zurich simpelweg niet wordt gehandeld. Op de Japanse beurs is het 'business as usual', maar de Amerikaanse beurzen gaan een verkorte sessie tegemoet. Om 13 uur plaatselijke tijd sluit de beurs van Wall Street. Donderdag komt de handel op de meeste beurzen weer op gang, maar het hoeft geen betoog dat er ook dan weinig te beleven zal vallen.