Sindsdien is de S&P 500 met 180% gestegen. Met uitzondering van die bull markets die startten in 1982 en 1987 was dit de sterkste bull market sinds het einde van de jaren 40. Volgens veel analisten is het makkelijke geld nu gemak. Misschien is deze uitspraak wel overdreven, want geld verdienen op de beurs is nooit makkelijk.

In 2009 toen de aandelen spotgoedkoop waren, bleken veel beleggers bezorgd te zijn over de stabiliteit van het financieel systeem en durfden ze niet in de markt te stappen. Voor een aantal redenen raadt Juvyns af om een onderwogen positie in Amerikaanse aandelen in te nemen.

Sindsdien is de S&P 500 met 180% gestegen. Met uitzondering van die bull markets die startten in 1982 en 1987 was dit de sterkste bull market sinds het einde van de jaren 40. Volgens veel analisten is het makkelijke geld nu gemak. Misschien is deze uitspraak wel overdreven, want geld verdienen op de beurs is nooit makkelijk. In 2009 toen de aandelen spotgoedkoop waren, bleken veel beleggers bezorgd te zijn over de stabiliteit van het financieel systeem en durfden ze niet in de markt te stappen. Voor een aantal redenen raadt Juvyns af om een onderwogen positie in Amerikaanse aandelen in te nemen.