De beurs van Hong Kong staat voor een forse correctie, zo waarschuwen technische analisten. Deze markt bevindt zich overigens al geruime tijd in een neerwaarts gericht kanaal.

De Hang Seng is eigenlijk al beginnen te dalen vanaf november van vorig jaar. In januari werd een poging tot rally ondernomen, maar die poging strandde al vrij snel op een nieuwe verkoopgolf.

Momenteel heeft zich een neerwaarts gerichte driehoek gevormd en wanneer die wordt doorbroken, kan het baisse-potentieel nog groot zijn. Onder 22.000 kan een sterk verkoopsignaal worden gegeven.

De beurs van Hong Kong staat voor een forse correctie, zo waarschuwen technische analisten. Deze markt bevindt zich overigens al geruime tijd in een neerwaarts gericht kanaal. De Hang Seng is eigenlijk al beginnen te dalen vanaf november van vorig jaar. In januari werd een poging tot rally ondernomen, maar die poging strandde al vrij snel op een nieuwe verkoopgolf. Momenteel heeft zich een neerwaarts gerichte driehoek gevormd en wanneer die wordt doorbroken, kan het baisse-potentieel nog groot zijn. Onder 22.000 kan een sterk verkoopsignaal worden gegeven.