De UBS trading floor in Stamford werd ooit door Guinness World Records als de grootste in de wereld omschreven. Momenteel is het er doodstil en dat heeft niet alleen te maken met de vakantieperiode. De handel op Wall Street zit al langer in het slop, de verhandelde volumes zijn sterk teruggevallen.

In het tweede kwartaal van dit jaar is de handel met 43,60% gedaald ten opzichte van dezelfde periode in 2009. Momenteel liggen de verhandelde volumes op het laagste punt sinds 2007, waarbij vooral de kleine beleggers het momenteel laten afweten.

De UBS trading floor in Stamford werd ooit door Guinness World Records als de grootste in de wereld omschreven. Momenteel is het er doodstil en dat heeft niet alleen te maken met de vakantieperiode. De handel op Wall Street zit al langer in het slop, de verhandelde volumes zijn sterk teruggevallen. In het tweede kwartaal van dit jaar is de handel met 43,60% gedaald ten opzichte van dezelfde periode in 2009. Momenteel liggen de verhandelde volumes op het laagste punt sinds 2007, waarbij vooral de kleine beleggers het momenteel laten afweten.