Tobias Levkovich van Citigroup begint zich stilaan ernstige zorgen te maken over de mate waarin de Amerikaanse beurzen overdrijven. Er is geen correlatie meer tussen situatie in de economie en die op de beursvloer, een situatie die allesbehalve gezond mag worden genoemd.

De beurs op Wall Street heeft een ernstig waarschuwingssignaal gekregen, want het Panic/Euphoria model van Citigroup is sinds 2008 nooit zo euforisch geweest. Op basis van de huidige stand van het model is er 80% kans dat de beurs in de komende 12 maanden zal corrigeren.

Tobias Levkovich van Citigroup begint zich stilaan ernstige zorgen te maken over de mate waarin de Amerikaanse beurzen overdrijven. Er is geen correlatie meer tussen situatie in de economie en die op de beursvloer, een situatie die allesbehalve gezond mag worden genoemd. De beurs op Wall Street heeft een ernstig waarschuwingssignaal gekregen, want het Panic/Euphoria model van Citigroup is sinds 2008 nooit zo euforisch geweest. Op basis van de huidige stand van het model is er 80% kans dat de beurs in de komende 12 maanden zal corrigeren.