Topman Jean-Bernard Levy verwacht voor dit jaar opnieuw een sterke groei van het bedrijfsresultaat. De gezuiverde winst over het op 31 december afgesloten kwartaal bedroeg €656 mln, tegenover €585 mln 12 maanden voordien.

Daarmee deed Vivendi het beter dan verwacht, want de analisten hadden slechts gerekend op een resultaat van €609,9 mln. Netto was er een verlies van €1,38 mrd, tegenover een winst van €521 mln een jaar eerder. Dit verlies was te wijten aan een afschrijving op het belang in NBC Universal.

Topman Jean-Bernard Levy verwacht voor dit jaar opnieuw een sterke groei van het bedrijfsresultaat. De gezuiverde winst over het op 31 december afgesloten kwartaal bedroeg €656 mln, tegenover €585 mln 12 maanden voordien. Daarmee deed Vivendi het beter dan verwacht, want de analisten hadden slechts gerekend op een resultaat van €609,9 mln. Netto was er een verlies van €1,38 mrd, tegenover een winst van €521 mln een jaar eerder. Dit verlies was te wijten aan een afschrijving op het belang in NBC Universal.