Vanmiddag maakte Citigroup de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en die resultaten vielen zeker niet tegen. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar is de nettowinst met 42% gestegen. Netto werd over de verslagperiode 4,20 miljard dollar verdiend.

Dat komt neer op 1,34 dollar per aandeel. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren bedroeg de winst per aandeel 1,25 dollar. De omzet bedroeg 20,50 miljard dollar, of 20 miljard dollar zonder eenmalige factoren. De consensusverwachting bij de analisten lag op een winst per aandeel van 1,17 dollar op een omzet van 19,75 miljard dollar.

Vanmiddag maakte Citigroup de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en die resultaten vielen zeker niet tegen. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar is de nettowinst met 42% gestegen. Netto werd over de verslagperiode 4,20 miljard dollar verdiend. Dat komt neer op 1,34 dollar per aandeel. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren bedroeg de winst per aandeel 1,25 dollar. De omzet bedroeg 20,50 miljard dollar, of 20 miljard dollar zonder eenmalige factoren. De consensusverwachting bij de analisten lag op een winst per aandeel van 1,17 dollar op een omzet van 19,75 miljard dollar.