UPS geldt algemeen als een betrouwbare barometer voor de Amerikaanse economie en deze pakjesdienst maakte vanmiddag een stijging van de nettowinst bekend. De guidance voor het volledige boekjaar bleef gehandhaafd.

Ford verdiende over de eerste drie maanden van dit jaar 2,10 miljard dollar, waarmee nogmaals wordt aangegeven dat de Amerikaanse economie aan de beterhand is. De winst per aandeel kwam uit op 50 dollarcent.

Ook het conglomeraat 3M maakte beter dan verwachte resultaten bekend. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 1,40 dollar, waar de analisten maar op 1,21 dollar gerekend hadden.

UPS geldt algemeen als een betrouwbare barometer voor de Amerikaanse economie en deze pakjesdienst maakte vanmiddag een stijging van de nettowinst bekend. De guidance voor het volledige boekjaar bleef gehandhaafd. Ford verdiende over de eerste drie maanden van dit jaar 2,10 miljard dollar, waarmee nogmaals wordt aangegeven dat de Amerikaanse economie aan de beterhand is. De winst per aandeel kwam uit op 50 dollarcent. Ook het conglomeraat 3M maakte beter dan verwachte resultaten bekend. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 1,40 dollar, waar de analisten maar op 1,21 dollar gerekend hadden.