Het mediabedrijf is namelijk actief in veel segmenten van die markt en voelt dus de achteruitgang van het advertentievolume sterk aan. Topman Jeffrey Bewkes verklaarde dat 2009 het moeilijkste jaar uit de geschiedenis van het bedrijf wordt. Volgens Bewkes is de visibiliteit in de sector nog nooit zo laag geweest.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een wpa van 46 dollarcent, op een omzet van $6,95 mrd. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 38 dollarcent en een omzet van $6,80 mrd.

Het mediabedrijf is namelijk actief in veel segmenten van die markt en voelt dus de achteruitgang van het advertentievolume sterk aan. Topman Jeffrey Bewkes verklaarde dat 2009 het moeilijkste jaar uit de geschiedenis van het bedrijf wordt. Volgens Bewkes is de visibiliteit in de sector nog nooit zo laag geweest. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een wpa van 46 dollarcent, op een omzet van $6,95 mrd. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een winst per aandeel van 38 dollarcent en een omzet van $6,80 mrd.