Tijdens het vierde kwartaal steeg de winst met 89%, hoofdzakelijk dankzij de Zuid-Amerikaanse activiteiten. Netto werd tijdens dat vierde kwartaal €2 mrd in plaats van €1,60 mrd verdiend.

De consensusverwachting werd ook ditmaal overtroffen, want de analisten hadden slechts gerekend op €1,98 mrd. De omzet steeg over de verslagperiode met 2,6% tot €14,8 mrd.

Het bedrijfsresultaat was eveneens beter dan verwacht. Telefonica slaagde er in om de prognoses te kloppen tijdens zes van de laatste acht kwartalen.

Tijdens het vierde kwartaal steeg de winst met 89%, hoofdzakelijk dankzij de Zuid-Amerikaanse activiteiten. Netto werd tijdens dat vierde kwartaal €2 mrd in plaats van €1,60 mrd verdiend. De consensusverwachting werd ook ditmaal overtroffen, want de analisten hadden slechts gerekend op €1,98 mrd. De omzet steeg over de verslagperiode met 2,6% tot €14,8 mrd. Het bedrijfsresultaat was eveneens beter dan verwacht. Telefonica slaagde er in om de prognoses te kloppen tijdens zes van de laatste acht kwartalen.